پیامبر اکرم(ص) : با ایمان ترین مردم، خوش اخلاق ترین آنها و مهرورزترین شان با خانواده خود است.
بحار الانوار،ج 71، ص 387
پیامبر اکرم(ص) : مهدی این امت از ما می باشد، که شکوه موسی، درخشش عیسی، حکمت داود و صبر ایوب را دارد.
کفایه الاثر، ص 6
پیامبر اکرم(ص) : هر كه براى آموختن دانشى خارج شود تا بوسيله آن، باطلى را به حقّ يا گمراهى و ضلالتى را به هدايت برگرداند، مانند كسى است كه چهل سال خدا را عبادت كند. امالى، شيخ طوسى، ص619
پیامبر اکرم(ص) : به کسی غیر از خدا تکیه نکن، که خداوند تو را به همو وا می گذارد.
میزان الحکمه، ح 22591
امام صادق(ع) : بهترین ارثی که پدران برای فرزندان خود باقی می گذارند، ادب و تربیت صحیح است نه ثروت و مال.
امام صادق(ع) : اگر مردم مي دانستند كه چه ارزش و فایده هایى در كسب علم و دانش است، در جستجوى آن بر مى آمدند. گرچه در راه آن، خون ريخته شود و به اعماق درياها فرو روند! ميزان الحكمه، ج8، ص3946
پیامبر اکرم(ص) : ادب و تربیت فرزندانتان را بر سه چیز استوار سازید؛ محبت و دوستی پیامبرتان و خاندان او و تلاوت قرآن
امام صادق(ع) : باطن شخص که اصلاح شود، رفتار ظاهری شخص استوارتر گردد.
روضه بحار، ج 2
حجت الاسلام والمسلمین ثاتیان نژاد معاون فرهنگی دادگستری استان بوشهر در راس هیئتی با حضور در کانون اصلاح و تربیت، بند جوانان زندان مرکزی بوشهر و بند نسوان این زندان با مددجویان آن دیدار کردند.
این کتاب مجموعه ای از فرمانها و دستورات امیرالمومنین علی (ع) به فرماندهان خود است که به عنوان بخشنامه و قانون رسمی کشور مورد اجرا قرار می گرفت. این رساله به درخواست بعضی از مدیران ارشد کشور و به منظور آگاهی بیشتر مدیران و کارگزاران جمهوری اسلامی تهیه شده است.
در این قسمت به بررسی و واکاوی چگونگی وقوع تصادف خودروها با یکدیگر(عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، ورود غیرمجاز به خیابان یک طرفه، رانندگی بدون گواهینامه، نداشتن بیمه شخص ثالث و...) و آثار حقوقی مترتب بر آن مانند دیه و مجازات های حبس می پردازد.